Ontdek ons aanbod

(Sport)Kinesitherapie – manuele therapie

Bij Kine Zwalm helpen we u revalideren na het oplopen van een letsel. Door middel van hands-on therapie en een snelle actieve herstart proberen we samen het vooropgestelde doel te bereiken.

Osteopathie

Vele aandoeningen vinden hun oorsprong in een gestoorde beweeglijkheid van de gewrichten, organen en weefsels. Als osteopaat gaan we op zoek naar oorzakelijke verbanden en trachten we aan de hand van manuele technieken deze verschillende systemen te optimaliseren.

Op basis van de kennis van de anatomie, fysiologie, neurologie en pathologie wordt een behandelplan opgesteld.

Training & Coaching

Met het oog op blessurepreventie, kunt u bij ons terecht voor training. We brengen zwakke schakels, eerdere letsels en klachten in kaart en gaan op een constructieve manier te werk voor het verhogen van de belastbaarheid van uw lichaam.

Hiervoor wordt een individueel oefenprogramma uitgewerkt.

Sportmassage

Bij een onevenwicht in het lichaam na een training of wedstrijd, kunnen er reacties ontstaan zoals spierpijn, vermoeidheid, een minder goede doorbloeding, stijfheid en verhoogde spanning. Een sportmassage kan helpen om de klachten te verminderen.

Corpo-fit

De gezondheid van uw werknemers staat centraal binnen uw bedrijf, “Mens sana in corpore sano”. Kine Zwalm helpt u graag om deze visie na te streven. Wenst u onze kennis en expertise binnen uw bedrijf? Aarzel niet ons te contacteren.

Binnenkort meer info hieromtrent!

Inspanningstesten

(expected January 2022)

Op basis van het uitvoeren van een inspanningstest met lactaatmeting, maken we een individueel trainingsschema op voor u als (recreatieve) sporter.

Binnenkort meer info hierover!

Onze hulp nodig?